رساله هتل 3 ستاره | مطالعات هتل 3 ستاره

جزئیات بیشتر

فرمت فایل ها

وُرد Word

حجم کل فایل

3.5 صفحه

تعداد فایل ها

1 عدد

تعداد صفحات

133 صفحه

قوانین استفاده

خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.

  • دسترسی به فایل محصول به صورت مادام‌العمر
  • ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
توضیحات مختصر محصول
رساله هتل 3 ستاره | مطالعات هتل 3 ستاره

فهرست رساله هتل 3 ستاره


رساله هتل 3 ستاره + منابع + برگه تشکر و سربرگ

فهرست مطالب
چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ا
پیشگفتار……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ب
موضوع تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ب
اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ب
اهمیت تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ت
محدوده تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ث
روش تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ج
 فصل اول:جهانگردی وگردشگری 1
1-1- بررسی توریسم وگردشگری…………………………………………………………………………………………………………………………… 3
1-2-سازمان جهانی جهانگردی(WTO)…………………………………………………………………………………………………………………. 3
1-3-بررسی   وضعیت گردشگری در ایران………………………………………………………………………………………………………………… 4
1-4-آثار اقتصادی صنعت گردشگری( توریسم)………………………………………………………………………………………………………… 5
1-4-1-تاثیر در آمد ملی……………………………………………………………………………………………………………………………………….. 5
1-4-2-انتقال ثروت و درآمد از مناطق اعزام کننده گردشگر به مناطق هدف…………………………………………………………………… 6
1-4-3-پیدایش بازارهای تبعیضی……………………………………………………………………………………………………………………………. 6
1-4-4-آثار توزیعی درآمد حاصل از جهانگردی در بین عوامل……………………………………………………………………………………. 6
1-4-5-تغییر الگوی مصرف ناحیه میزبان………………………………………………………………………………………………………………….. 7
1-4-6-فشاربر سطح قیمت های داخلی……………………………………………………………………………………………………………………. 7
1-4-7-افزایش ارزش پول داخلی…………………………………………………………………………………………………………………………… 8
1-5-توریسم وتوسعه پایدار……………………………………………………………………………………………………………………………………. 8
1-5-1-ملاحضات زیست محیطی در توسعه پایدارگردشگری……………………………………………………………………………………… 9
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 11
فصل دوم: شناسایی محیط طرح
12
2-1-استان گیلان……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 13
2-1-1-موقیعت جغرافیایی استان گیلان…………………………………………………………………………………………………… 13
2-1-2- موقیعت جغرافیایی شهرستان رشت………………………………………………………………………………………………………………………………….. 14
2-1-3-موقیعت جغرافیایی شهر رشت……………………………………………………………………………………………………………….. 16
2-2-آب وهوای استان گیلان و شهر رشت……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 17
2-2-1- درجه حرارت…………………………………………………………………………………………………………………………. 17
2-2-2-رطوبت)………………………………………………………………………………………………………………………. 17
2-2-3-جریان باد………………………………………………………………………………………………………………………………… 18
2-2-4-جهت وسرعت باد در شهر رشت…………………………………………………………………………………………………………………….. 18
2-2-5-میزان بارندگی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 19
2-2-6-نزولات جوی در فصل تابستان وزمستان………………………………………………………………………………………………………………………………………… 20
2-2-7-تابش آفتاب………………………………………………………………………………………………………………………………. 20
2-2-8-عوامل اقلیمی وتاثیر آن در معماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. 21
رساله هتل 3 ستاره / فهرست مطالب
2-2-9-کلیات………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21
2-2-10-عوامل اقلیمی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 21
2-2-11-عوامل اجتماعی وفرهنگی ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 21
2-2-12-نحوه تاثیر عوامل اقلیمی در تعیین جهت یک ساختمان ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 22
2-3- ویژگی های معماری بومی مناطق معتدل و مرطوب ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 23
2-3-1-فرم ساختمان ها در رابطه با اقلیم معتدل………………………………………………………………………………. 23
2-3-2- تابش آفتاب و حرارت دما………………………………………………………………….. 24
2-3-3-تاثیر سایه بانها………………………………………………………………………………………………….. 24
2-3-4-باد…………………………………………………………………………………………………………………………………… 25
2-3-5-عملکرد تهویه ونیاز به آن در ساختمان ………………………………………………………………………………………………………………………………………. 25
2-4-موقعیت پنجره وتاثیر آن در وضعیت تهویه طبیعی……………………………………………………………………………………………. 25
2-5-تاثیر محوطه ساختمان در کنترل جهت وسرعت باد……………………………………………………………………………………………………………………………… 27
2-5-1-سرعت جریان هوای داخلی……………………………………………………………………………………………………………………………………. 27
2-5-2-تهویه مورد نیاز در اقلیم معتدل ومرطوب ………………………………………………………………………………………………………………………………….. 27
2-5-3-بارندگی ورطوبت ……………………………………………………………………………………………………………………………………… 29
2-5-4-راههای نفوذ رطوبت به ساختمان2-5-5 نفوذ آب باران2-5-6 تعرق2-5-7 عوامل موثر در تعرق / رساله هتل 3 ستاره2-5-8 طبقه بندی دیوار ها

2-5-9 دیوار های سنگین نفوذ پذیر / رساله هتل 3 ستاره

2-5-10 دیوارهای توخالی با مصالح بنایی

 

30
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 31
 فصل سوم: ضوابط واستانداردهای طراحی 32
3-1-هتل، تعریف وانواع آن…………………………………………………………………………………………………………………………………… 33
3-1-1-تعریف هتل……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 33
3-1-2-درجه بندی هتل ها…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 33
3-1-3-سازمان هتل……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 34
3-1-3-1-تقسیمات جلوی هتل Front Office)) ………………………………………………………………………………………………….. 34
3-1-3-2-تقسیمات پشت هتل (Catring) …………………………………………………………………………………………………………….. 35
3-2-شناخت بخش های هتل، استانداردها و Layouts……………………………………………………………………………………………… 38
3-2-1-ضوابط ساختمانی هتل های کشور………………………………………………………………………………………………………………… 38
3-2-2-برنامه تخصیص بنا……………………………………………………………………………………………………………………………………… 45
3-2-3-بخش خصوصی(طبقه اتاق های خواب وسوئیت ها) ……………………………………………………………………………………….. 45
3-2-3-1-بخش اتاق های خواب……………………………………………………………………………………………………………………………. 45
3-2-3-2-پلان طبقه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 46
3-2-3-3-پلان طبقات………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 47
3-2-3-4-طرح اتاق های خواب…………………………………………………………………………………………………………………………….. 51
3-2-3-5-سوئیت ها وانواع آن………………………………………………………………………………………………………………………………. 56
3-2-3-6-پلان سوئیت ها……………………………………………………………………………………………………………………………………… 57
3-2-4-بخش عمومی…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 58
3-2-4-1-چیدمان فضاهای عمومی…………………………………………………………………………………………………………………………. 58
3-2-4-2-دربهای ورودی ودسترسی از خارج به هتل…………………………………………………………………………………………………. 58
فهرست مطالب
3-2-4-3-دربها وسرسرای ورودی………………………………………………………………………………………………………………………….. 58
3-2-4-4-لابی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 58
3-2-4-5-اهداف برنامه ریزی لابی…………………………………………………………………………………………………………………………. 59
3-2-4-6-فضای عرضه غذا ونوشیدنی…………………………………………………………………………………………………………………….. 61
3-2-4-7-فضاهای برگزاری مراسم وفعالیت ها(Function spase) ………………………………………………………………………….. 63
3-2-5-بخش نیمه عمومی(دفاتر اداری)…………………………………………………………………………………………………………………… 63
3-2-5-1-پیشخوان ودفترلابی………………………………………………………………………………………………………………………………… 65
3-2-5-2-دفترحسابداری………………………………………………………………………………………………………………………………………. 66
3-2-5-3-دفترمدیر اجرایی( Executive) ……………………………………………………………………………………………………………. 67
3-2-6-بخش خدماتی-پشتیبانی(فضای دور ازدید) ……………………………………………………………………………………………………. 67
3-2-6-1-فضاهای آماده سازی غذا وانبارآذوقه………………………………………………………………………………………………………… 68
3-2-6-2-طراحی فضاهای آذوقه ونوشیدنی…………………………………………………………………………………………………………….. 69
3-2-6-3-فضای بارانداز،زباله وانبارعمومی……………………………………………………………………………………………………………… 70
3-2-6-4-نواحی وفضاهای مربوط به کارکنان………………………………………………………………………………………………………….. 72
3-2-6-5-مهندسی وتاسیسات مکانیکی…………………………………………………………………………………………………………………… 73
3-2-6-6-پارکینگ……………………………………………………………………………………………………………………………………………… 74
3-2-7-دیاگرم های ارتباط بخش هاوجزءفضاهای هتل……………………………………………………………………………………………….. 75
3-2-8-برنامه فیزیکی ولیست فضاهای هتل………………………………………………………………………………………………………………. 77
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 79
 فصل چهارم: بررسی نمونه ها 80
4-1-بررسی نمونه های داخلی………………………………………………………………………………………………………………………………… 81
4-1-1-هتل بین المللی تبریز………………………………………………………………………………………………………………………………….. 81
4-1-2-هتل شایگان کیش…………………………………………………………………………………………………………………………………….. 83
4-1-3-هتل لاله تهران………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 88
4-2-بررسی نمونه های خارجی………………………………………………………………………………………………………………………………. 90
4-2-1- هتل های پارک سیدنی……………………………………………………………………………………………………………………………… 90
4-2-2-هتلHyatt Regwncy Atlantaآتلانتا………………………………رساله هتل 3 ستاره ……………………… 92
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 94
 فصل پنجم:مبانی نظری طرح و طراحی 95
5-1-مبانی نظری طرح…………………………………………………………………………………………………………………………………………… 96
5-1-1-مقدمه،جستاری در مفهوم یابی…………………………………………………………………………………………………………………….. 96
5-1-2-روند شکل گیری ایده اصلی( کانسپت طراحی)………………………………………………………………………………………………. 98
5-2-طراحی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 100
5-2-1-طراحی فضاهای داخلی………………………………………………………………………………………………………………………………. 100
5-2-1-1-فضاهای عمومی……………………………………………………………………………………………………………………………………. 101
5-2-1-2- فضاهای خارجی…………………………………………………………………………………………………………………………………… 102
فهرست مطالب
5-3-1- تاسیسات ساختمان……………………………………………………………………………………………………………………………………. 102
5-3-2- سیستم حرارت مرکزی……………………………………………………………………………………………………………………………… 103
5-3-3-حرارت مرکزی تشعشعی……………………………………………………………………………………………………………………………. 104
5-1-4- حرارت مرکزی با بخار……………………………………………………………………………………………………………………………… 104
5-3-5- سیستم پیشنهادی………………………………………………………………………………………………………………………………………. 105
5-3-6-تهویه مطبوع…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 105
5-4- کنترل وبرنامه ریزی سیستم ها…………………………………………………………………………………………………………………………. 106
5-4-1- کنترل وبرنامه ریزی سیستم گرمایی……………………………………………………………………………………………………………… 106
5-4-2- کنترل وبرنامه ریزی سیستم سرمایی……………………………………………………………………………………………………………… 109
5-4-3- کنترل وبرنامه ریزی سیستم تهویه وتعویض هوا………………………………………………………………………………………………. 111
5-5- روشنایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 111
5-5-1- سیستم ها وتجهیزات روشنایی…………………………………………………………………………………………………………………….. 112
5-5-3-سیستم های کاهش میزان روشنایی……………………………………………………………………………………………………………….. 112
5-6- سازهبتن پیش تنیده پس کشیده شده  رساله هتل 3 ستاره ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. 113
5-6-1- محاسن سازه بتنی …………………………………………………………………………………………………………………………………. 113
5-6-2- سقف های پیش تنیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. 113
5-6-3- محاسن سقف های پیش تنیده…………………………………………………………………………………………………………………. 113
5-6-4- اجزاء تشکیل دهنده سقف تیرچه بلوک……………………………………………………………………………………………………….. 114
5-7- پیوست ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 115
5-7-2-نقشه های معماری هتل……………………………………………………………………………………………………………………………….. 116
فهرست منابع………………………رساله هتل 3 ستاره………………………………………………………………………………………………. 129
نمایش بیشتر
دیدگاه های کاربران
دیدگاهتان را با ما درمیان بگذارید
0 0.0
بر اساس 0 خرید
0
0
0
0
0

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “رساله هتل 3 ستاره | مطالعات هتل 3 ستاره”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده − 13 =

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

قیمت محصول

8,900 تومان