قوانین استفاده
خرید محصول توسط کلیه کارت های شتاب امکان پذیر است و بلافاصله پس از خرید، لینک دانلود محصول در اختیار شما قرار خواهد گرفت و هر گونه فروش در سایت های دیگر قابل پیگیری خواهد بود.
- دسترسی به فایل محصول به صورت مادامالعمر
- ۶ ماه پشتیبانی کاملا رایگان و تضمین شده
توضیحات مختصر محصول
رساله هتل 3 ستاره | مطالعات هتل 3 ستاره
فهرست رساله هتل 3 ستاره
رساله هتل 3 ستاره + منابع + برگه تشکر و سربرگ
فهرست مطالب | |
چکیده………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ا |
پیشگفتار……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ب |
موضوع تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ب |
اهداف تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ب |
اهمیت تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | ت |
محدوده تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | ث |
روش تحقیق………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | ج |
فصل اول:جهانگردی وگردشگری | 1 |
1-1- بررسی توریسم وگردشگری…………………………………………………………………………………………………………………………… | 3 |
1-2-سازمان جهانی جهانگردی(WTO)…………………………………………………………………………………………………………………. | 3 |
1-3-بررسی وضعیت گردشگری در ایران………………………………………………………………………………………………………………… | 4 |
1-4-آثار اقتصادی صنعت گردشگری( توریسم)………………………………………………………………………………………………………… | 5 |
1-4-1-تاثیر در آمد ملی……………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 5 |
1-4-2-انتقال ثروت و درآمد از مناطق اعزام کننده گردشگر به مناطق هدف…………………………………………………………………… | 6 |
1-4-3-پیدایش بازارهای تبعیضی……………………………………………………………………………………………………………………………. | 6 |
1-4-4-آثار توزیعی درآمد حاصل از جهانگردی در بین عوامل……………………………………………………………………………………. | 6 |
1-4-5-تغییر الگوی مصرف ناحیه میزبان………………………………………………………………………………………………………………….. | 7 |
1-4-6-فشاربر سطح قیمت های داخلی……………………………………………………………………………………………………………………. | 7 |
1-4-7-افزایش ارزش پول داخلی…………………………………………………………………………………………………………………………… | 8 |
1-5-توریسم وتوسعه پایدار……………………………………………………………………………………………………………………………………. | 8 |
1-5-1-ملاحضات زیست محیطی در توسعه پایدارگردشگری……………………………………………………………………………………… | 9 |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 11 |
فصل دوم: شناسایی محیط طرح |
12 |
2-1-استان گیلان……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 13 |
2-1-1-موقیعت جغرافیایی استان گیلان…………………………………………………………………………………………………… | 13 |
2-1-2- موقیعت جغرافیایی شهرستان رشت………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 14 |
2-1-3-موقیعت جغرافیایی شهر رشت……………………………………………………………………………………………………………….. | 16 |
2-2-آب وهوای استان گیلان و شهر رشت……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 17 |
2-2-1- درجه حرارت…………………………………………………………………………………………………………………………. | 17 |
2-2-2-رطوبت)………………………………………………………………………………………………………………………. | 17 |
2-2-3-جریان باد………………………………………………………………………………………………………………………………… | 18 |
2-2-4-جهت وسرعت باد در شهر رشت…………………………………………………………………………………………………………………….. | 18 |
2-2-5-میزان بارندگی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | 19 |
2-2-6-نزولات جوی در فصل تابستان وزمستان………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 20 |
2-2-7-تابش آفتاب………………………………………………………………………………………………………………………………. | 20 |
2-2-8-عوامل اقلیمی وتاثیر آن در معماری…………………………………………………………………………………………………………………………………………. | 21 |
رساله هتل 3 ستاره / فهرست مطالب | |
2-2-9-کلیات………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 21 |
2-2-10-عوامل اقلیمی………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 21 |
2-2-11-عوامل اجتماعی وفرهنگی ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 21 |
2-2-12-نحوه تاثیر عوامل اقلیمی در تعیین جهت یک ساختمان ………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 22 |
2-3- ویژگی های معماری بومی مناطق معتدل و مرطوب ………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 23 |
2-3-1-فرم ساختمان ها در رابطه با اقلیم معتدل………………………………………………………………………………. | 23 |
2-3-2- تابش آفتاب و حرارت دما………………………………………………………………….. | 24 |
2-3-3-تاثیر سایه بانها………………………………………………………………………………………………….. | 24 |
2-3-4-باد…………………………………………………………………………………………………………………………………… | 25 |
2-3-5-عملکرد تهویه ونیاز به آن در ساختمان ………………………………………………………………………………………………………………………………………. | 25 |
2-4-موقعیت پنجره وتاثیر آن در وضعیت تهویه طبیعی……………………………………………………………………………………………. | 25 |
2-5-تاثیر محوطه ساختمان در کنترل جهت وسرعت باد……………………………………………………………………………………………………………………………… | 27 |
2-5-1-سرعت جریان هوای داخلی……………………………………………………………………………………………………………………………………. | 27 |
2-5-2-تهویه مورد نیاز در اقلیم معتدل ومرطوب ………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 27 |
2-5-3-بارندگی ورطوبت ……………………………………………………………………………………………………………………………………… | 29 |
2-5-4-راههای نفوذ رطوبت به ساختمان2-5-5 نفوذ آب باران2-5-6 تعرق2-5-7 عوامل موثر در تعرق / رساله هتل 3 ستاره2-5-8 طبقه بندی دیوار ها
2-5-9 دیوار های سنگین نفوذ پذیر / رساله هتل 3 ستاره 2-5-10 دیوارهای توخالی با مصالح بنایی
|
30 |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 31 |
فصل سوم: ضوابط واستانداردهای طراحی | 32 |
3-1-هتل، تعریف وانواع آن…………………………………………………………………………………………………………………………………… | 33 |
3-1-1-تعریف هتل……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 33 |
3-1-2-درجه بندی هتل ها…………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 33 |
3-1-3-سازمان هتل……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 34 |
3-1-3-1-تقسیمات جلوی هتل Front Office)) ………………………………………………………………………………………………….. | 34 |
3-1-3-2-تقسیمات پشت هتل (Catring) …………………………………………………………………………………………………………….. | 35 |
3-2-شناخت بخش های هتل، استانداردها و Layouts……………………………………………………………………………………………… | 38 |
3-2-1-ضوابط ساختمانی هتل های کشور………………………………………………………………………………………………………………… | 38 |
3-2-2-برنامه تخصیص بنا……………………………………………………………………………………………………………………………………… | 45 |
3-2-3-بخش خصوصی(طبقه اتاق های خواب وسوئیت ها) ……………………………………………………………………………………….. | 45 |
3-2-3-1-بخش اتاق های خواب……………………………………………………………………………………………………………………………. | 45 |
3-2-3-2-پلان طبقه…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 46 |
3-2-3-3-پلان طبقات………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 47 |
3-2-3-4-طرح اتاق های خواب…………………………………………………………………………………………………………………………….. | 51 |
3-2-3-5-سوئیت ها وانواع آن………………………………………………………………………………………………………………………………. | 56 |
3-2-3-6-پلان سوئیت ها……………………………………………………………………………………………………………………………………… | 57 |
3-2-4-بخش عمومی…………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 58 |
3-2-4-1-چیدمان فضاهای عمومی…………………………………………………………………………………………………………………………. | 58 |
3-2-4-2-دربهای ورودی ودسترسی از خارج به هتل…………………………………………………………………………………………………. | 58 |
فهرست مطالب | |
3-2-4-3-دربها وسرسرای ورودی………………………………………………………………………………………………………………………….. | 58 |
3-2-4-4-لابی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………. | 58 |
3-2-4-5-اهداف برنامه ریزی لابی…………………………………………………………………………………………………………………………. | 59 |
3-2-4-6-فضای عرضه غذا ونوشیدنی…………………………………………………………………………………………………………………….. | 61 |
3-2-4-7-فضاهای برگزاری مراسم وفعالیت ها(Function spase) ………………………………………………………………………….. | 63 |
3-2-5-بخش نیمه عمومی(دفاتر اداری)…………………………………………………………………………………………………………………… | 63 |
3-2-5-1-پیشخوان ودفترلابی………………………………………………………………………………………………………………………………… | 65 |
3-2-5-2-دفترحسابداری………………………………………………………………………………………………………………………………………. | 66 |
3-2-5-3-دفترمدیر اجرایی( Executive) ……………………………………………………………………………………………………………. | 67 |
3-2-6-بخش خدماتی-پشتیبانی(فضای دور ازدید) ……………………………………………………………………………………………………. | 67 |
3-2-6-1-فضاهای آماده سازی غذا وانبارآذوقه………………………………………………………………………………………………………… | 68 |
3-2-6-2-طراحی فضاهای آذوقه ونوشیدنی…………………………………………………………………………………………………………….. | 69 |
3-2-6-3-فضای بارانداز،زباله وانبارعمومی……………………………………………………………………………………………………………… | 70 |
3-2-6-4-نواحی وفضاهای مربوط به کارکنان………………………………………………………………………………………………………….. | 72 |
3-2-6-5-مهندسی وتاسیسات مکانیکی…………………………………………………………………………………………………………………… | 73 |
3-2-6-6-پارکینگ……………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 74 |
3-2-7-دیاگرم های ارتباط بخش هاوجزءفضاهای هتل……………………………………………………………………………………………….. | 75 |
3-2-8-برنامه فیزیکی ولیست فضاهای هتل………………………………………………………………………………………………………………. | 77 |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 79 |
فصل چهارم: بررسی نمونه ها | 80 |
4-1-بررسی نمونه های داخلی………………………………………………………………………………………………………………………………… | 81 |
4-1-1-هتل بین المللی تبریز………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 81 |
4-1-2-هتل شایگان کیش…………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 83 |
4-1-3-هتل لاله تهران………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 88 |
4-2-بررسی نمونه های خارجی………………………………………………………………………………………………………………………………. | 90 |
4-2-1- هتل های پارک سیدنی……………………………………………………………………………………………………………………………… | 90 |
4-2-2-هتلHyatt Regwncy Atlantaآتلانتا………………………………رساله هتل 3 ستاره ……………………… | 92 |
فهرست منابع……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 94 |
فصل پنجم:مبانی نظری طرح و طراحی | 95 |
5-1-مبانی نظری طرح…………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 96 |
5-1-1-مقدمه،جستاری در مفهوم یابی…………………………………………………………………………………………………………………….. | 96 |
5-1-2-روند شکل گیری ایده اصلی( کانسپت طراحی)………………………………………………………………………………………………. | 98 |
5-2-طراحی……………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 100 |
5-2-1-طراحی فضاهای داخلی………………………………………………………………………………………………………………………………. | 100 |
5-2-1-1-فضاهای عمومی……………………………………………………………………………………………………………………………………. | 101 |
5-2-1-2- فضاهای خارجی…………………………………………………………………………………………………………………………………… | 102 |
فهرست مطالب | |
5-3-1- تاسیسات ساختمان……………………………………………………………………………………………………………………………………. | 102 |
5-3-2- سیستم حرارت مرکزی……………………………………………………………………………………………………………………………… | 103 |
5-3-3-حرارت مرکزی تشعشعی……………………………………………………………………………………………………………………………. | 104 |
5-1-4- حرارت مرکزی با بخار……………………………………………………………………………………………………………………………… | 104 |
5-3-5- سیستم پیشنهادی………………………………………………………………………………………………………………………………………. | 105 |
5-3-6-تهویه مطبوع…………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 105 |
5-4- کنترل وبرنامه ریزی سیستم ها…………………………………………………………………………………………………………………………. | 106 |
5-4-1- کنترل وبرنامه ریزی سیستم گرمایی……………………………………………………………………………………………………………… | 106 |
5-4-2- کنترل وبرنامه ریزی سیستم سرمایی……………………………………………………………………………………………………………… | 109 |
5-4-3- کنترل وبرنامه ریزی سیستم تهویه وتعویض هوا………………………………………………………………………………………………. | 111 |
5-5- روشنایی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 111 |
5-5-1- سیستم ها وتجهیزات روشنایی…………………………………………………………………………………………………………………….. | 112 |
5-5-3-سیستم های کاهش میزان روشنایی……………………………………………………………………………………………………………….. | 112 |
5-6- سازهبتن پیش تنیده پس کشیده شده رساله هتل 3 ستاره ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. | 113 |
5-6-1- محاسن سازه بتنی …………………………………………………………………………………………………………………………………. | 113 |
5-6-2- سقف های پیش تنیده…………………………………………………………………………………………………………………………….. | 113 |
5-6-3- محاسن سقف های پیش تنیده…………………………………………………………………………………………………………………. | 113 |
5-6-4- اجزاء تشکیل دهنده سقف تیرچه بلوک……………………………………………………………………………………………………….. | 114 |
5-7- پیوست ها…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… | 115 |
5-7-2-نقشه های معماری هتل……………………………………………………………………………………………………………………………….. | 116 |
فهرست منابع………………………رساله هتل 3 ستاره………………………………………………………………………………………………. | 129 |
نمایش بیشتر
قیمت محصول
8,900 تومان
هنوز بررسیای ثبت نشده است.